Следва

Мелания Тръмп на корица?

Бруклин смени Клоуи за Playboy модел

Е, и вечната любов свършва все някога...

Celebrities преди 6 години

Сякаш съвсем от нищото Бруклин Бекъм обяви, или почти, че има ново гадже.




Най-големият син на семейство Бекъм бе сгащен да се натиска с 20-годишна симпатична манекенка. Кадрите на 19-годишния младеж и новата му възлюбена са достатъчно красноречиви, за да се досетим, че с връзката на Бруклин и 21-годишната Клоу Морец е свършено.


Интересното е, че до съвсем скоро Бекъм и актрисата бяха тотално неразделни и по нищо не показваха, че има дори и леко напрежение между двамата. Но пък историята помни не малко техни раздели и събирания.

Между новата изгора на сина Дейвид и Виктория Бекъм и бившата му Клоуи очевидно няма нищо общо, а свидетели дори не издават как младежът и моделът са се запознати.

20-годишната Лекси Ууд върви изкусително модна кариера още от 16-годишна, когато се премества в Париж, за да преследва портфолио, в което, за момента, влизат фотосесии за Vogue, Playboy и Cosmopolitan.


Въпреки че леко ние леко се съмняваме, медиите отвъд Океана върлo твърдят, че брюнетката ще намери общ език с мама Виктория, тъй като освен да моделства по бельо, Лекси е любител и на модния дизайн.


"Ако не бях станала модел, щях да съм дизайнер. Честo си играя с дрехите, които купувам. Един ден съм убедена, че ще създавам мои дизайни", признава красавицата Ууд.



More Celebrities