Следва

Обичта на известните: Голите страсти на Хайди & Том

We LOVE: Амал за Vogue

Дочакахме...

Celebrities преди 6 години

И въпреки че е вчерашна, новината още ни хайпва, защото Амал Клуни изглежда повече от очарователно на корицата на новия брой на Vogue.


Красивата 40-годишна съпруга на Джордж Клуни е майското момиче на модната библия, а на страниците й разкрива интересни тайни от семейния живот с екс ергена на Холивуд.

Миналото лято Амал и Джордж станаха родители за първи път - на близнаците Александър и Ела, които определено дадоха на двойката ново начало. Семейство Клуни се наслаждава на родителските си задължение, но, разбира се, отначало никак не им е било лесно да се справи с две бебета:


"Беше много трудно, особено когато кърмя. Имах много странни начини, куп възглавници навсякъде, куп джунджурии, които да ми помагат. Но с времето се свиква", искрена е Амал пред Vogue.

Разказвайки за спокойния си семеен живот с Джордж, Амал застава през обектива на не кого да е, а именно на Ани Лейбовиц, която е успяла да улови неповторимият чар на адвокатката.

"Близнаците наистина растат бързо, вече казват "мама" и "татко". Но Джордж настоява, че първата им дума е "мама"", признава още госпожа Клуни.



Въпреки факта, че сега целият живот на звездната двойка е центриран около децата, те определено не забравят да прекарват времето си и сами. Джордж и Амал често се отдават на романтични вечери, благотворителни и социални събития.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.