Trend Report: Морски живот

Trend Report: Морски живот

We wanna be mermaids forever...

Пясъкът е в косите още от септември миналата година, събираме миди в шепите и едва чакаме да стане юни, за да отпрашим отново натам.

Излъгахме! Всъщност, вече бяхме там. Заровихме крачета в песъчинките и усетихме онова безвремие, което само вълните могат носят. Морето е истинска епидемия - веднъж влюбиш ли се, оставаш така.

Сега двете ни най-големи любови са в симпатична и много страстна връзка. Фешън индустрията прегръща и гуши морския живот и това е прекрасно.

Набитото ни за трендове око забелязва, че всички са полудели по водните обитатели. Омари по обувките, чантички във формата на рибки... въобще, shellfish and shells all over.

Струва ви се необичайна муза за пролетта? Причината - прекалено много ни харесва всичко да е море на този свят! А и се присещаме отново за тенденциите от сезон SS 2013, когато бреговете, вълните и мидичките бяха превзели котешките пътечки и дизайните на почти всички от най-големите.


Altuzarra SS 2013Тогава Altuzarra ни представиха роклите с бюстие, сякаш създадено от рибешки люспи, а Gucci бе откраднало всички нюанси на морските дълбини, подобно на Burberry. Alberta Ferretti продължи океанската тенденция, представяйки колекция от рокли, изплували като русалчески одежди от морето или пък такива, наподобяващи рибарски мрежи.


Alberta Ferretti SS 2013

Ето че цели 6 години по-късно фешън индустрията е готова с пълна сила отново да потъне в необятните прегръдки на дълбоките води.

Всъщност морските дарове може да са невероятен източник на вдъхновение за стил, намираме аксесоари, кокетно украсени от омари, и не само, в Kate Spade, Topshop, Kurt Geiger, Zara и още много, много други.Ние, например, нямаме абсолютно нищо против няколко рибки да се настанят удобно върху чепиците ни...Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.