Следва

Днес си купихме: Каталога на Dibla 2017

Играй и спечели: "Изкушението да бъдеш щастлив"

Ciao!

All About Life преди 6 години

Една италианска комедия, разказана в 264 страници. С прасковени корици, тенденциозни като кичурите на Гага и Парис (тук) и един симпатичен мъж с каскет лепнат най-отпред. Говорим за последния разказ на Лоренцо Мароне, носещ името "Изкушението да бъдеш щастлив". Заглавие, което определено буди любопиството и ни кара да се усмихваме неусетно.

Този роман, с тези си завидни качества си търси нов дом, към който да отпътува. Да кажем, че още другата сряда може да хване първия "куриер", за който го поиска и спечели. Желанието е основната част, но не може без условие.

Понеже авторът е италианец и правилата на играта ще са такива: Искаме да ни изброите топ ТРИ любимите неща, свъразни в Италия. Приемаме всичко от наклонената Пиза до Коза Ностра. Само срещу пицата с ананас сме против /това не нито е италианско, нито хуманно./

За да може в сряда, книгата да хване пътя, даваме ви срок до вторник - 24.04.

А и забравихме да споменем, че тя няма да пристигне сама! Заедно с нея върви и едно дълготрайно, матиращо червило с цвят: тъмно червено кадифе от Bourjois. Две винаги е по-добре от едно.

And long story short: Очакваме ви на добре познатия e-mail: [email protected], както и в коментари под статията. До 24-ти!

 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.