Играй и спечели:
  •  

Играй и спечели: "Изкушението да бъдеш щастлив"

Ciao!

Една италианска комедия, разказана в 264 страници. С прасковени корици, тенденциозни като кичурите на Гага и Парис (тук) и един симпатичен мъж с каскет лепнат най-отпред. Говорим за последния разказ на Лоренцо Мароне, носещ името "Изкушението да бъдеш щастлив". Заглавие, което определено буди любопиството и ни кара да се усмихваме неусетно.

Този роман, с тези си завидни качества си търси нов дом, към който да отпътува. Да кажем, че още другата сряда може да хване първия "куриер", за който го поиска и спечели.

Коментари: 4

E
elivasileva (2018/04/22 / 19:05)
Кафе, екскурзия и мода....
C
cookie88 (2018/04/22 / 15:05)
За мен това са спагети, лаваца и Версаче!:-)
Пух (2018/04/20 / 12:15)
За мен Италия на първо място е капучино. След това е "Веспа", а на финала е грандиозния Пиаца дел кампо в Сиена- там дъхът ми спря!
L
LatinoFiesta (2018/04/19 / 13:28)
Топ 3 италианските неща за мен са: На първо място поставям Академията за изящни изкуства във Флоренция- няма друго място, което да може да въздейства толкова силно на сетивата ми и да предизвика моето възхищение и преклонение. На второ място поставям катедралите- сънувах ги цяла седмица, след като се върнах от Италия. В тях има толкова много изкуство и величие... На трето място поставям статуята на Давид отново във Флоренция или т.нар. голия Давид. Изумих се на колко различни сувенири и дрехи със сувенирна стойност може да бъде изобразен и то една част от тялото му /мисля, че се досещате коя:)/. Тази част от Италия по- скоро на финала ми изглеждаше комична, но определено ме впечатли.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.