Следва

От Marc Jacobs изгониха и Джон Таргън

Double Trouble: Lady Cowboy

Софийски Wild West...

All fashion преди 6 години

Пясък мятащ се под краката на развихрен галопиращ кон. Силно слънце позлатява тялото й напрегнато в бърза езда. С накривена шапка и остър поглед, тя слиза от коня. На напуканата земя в селото се чува силен тласък от кожени шедьоври на ток. Задъхана мадама седнала на бара, а красивият ток тактува на музиката, докато изпива третото уиски…

И почти всеки WESTERN филм се базира на същия сценарий, което дава анонс за непосредна борба. Далеч от Wild West-a, намираме се в София, също толкова топла, пясъчна и дива. Вдъхновени от каубой естетиката и влиятелната им стилистика, в тазседмичното издание на Double Trouble си говорим точно за тях - любимите ни Cowboy Boots, които силно си пазят мястото в листите с тенденции за всеки сезон.

Влюбваме се в прекрасните черни ботуши на CALVIN KLEIN 205W39NYC от колекцията Пролет/Лято 2018-та. Проектирани от ръката на Raf Simons, създадени в Италия от луксозна лъскава кожа и акцент от сребриста капачка върху острия ток, за пълно каубойско усещане. Уестърн усещането струва само скромните 2,140 лв.

От друга страна, заровили се по страниците на по-достъпните марки, намираме Wild West стилистика наподобяваща, или по-скоро леко копираща, онова за което мечтаем. Между съвършенно прекопираните известни модни продукти в ZARA, ето и нашите каубойки -облицовани в качествена черна кожа, с остър връх и 5см токче. Ботушите перфектно отиващи си с деним визии. Намираме ги почти безплатно в сравнение с първите - на цена от 199 лв.

Ние избрахме, а вие? Споделете ни в анкетата долу>>>

Анкета

С кой чифт каубой красавици предпочитате да победите София?

More All fashion