Следва

Spirit animal

Бутикът на Siriano = Design HEAVEN

Гениалният дизайнер иска да е по-близо до клиентите си…

All fashion преди 6 години

Дизайнерът Крисчън Сириано, добре познат със своето изключително отношение към детайла и зверска педантичност, залага на личното отношение и специалната връзка с клиентите в най-новото си начинание – отварянето на собствен бутик, базиран в Ню Йорк. Концептуалният магазин под името The Curated NYC, ще предлага широка гама от луксозни облекла и аксесоари на ексклузивни цени.

Главният мотив? Вместо определената подредба и ограниченото излагане, които виждаме в големите магазини, в бутика си Крисчън залага на много по-детайлни подбор и презентация, откъдето идва и “curated” в името на концептуалния магазин. Облеклата, обувките и чантите на дизайнера ще бъдат изцяло подредени от самия него, а наред с моделите на Сириано, допълнително ще се презентират и няколко независими бранда (отново подбрани от американския дизайнер).

„Искаме всички клиенти от всички краища на света – независимо от възраст, размер, или мястото, от което идват - да се чувстват комфортно, пазарувайки в този перфектно куриран концептуален магазин, който предлага едни от най-добрите дизайнери в световен мащаб“, обяснява Сириано.

Магазинът се намира на само няколко пресечки от Central Park и се помещава в осеметажна сграда, построена през 20-те и все още носеща усещането за тези златни години. Интериорът е не по-малко впечатляващ от екстериора на сградата – изпълнен със специално подбрани мебели, цветова палитра и произведения на изкуството, магазинът носи тъкмо това усещане, към което се стреми създателят му. Истинско удоволствие би доставило на всекиго да пазарува в пространство, изпълнено с толкова много емоции и усещания.

Планирате дълъг уикенд в Ню Йорк? Задължете добавете бутикът на Сириано в списъка си със забележителности за посещаване, а ако и вие като нас, скоро нямате път към Голяма ябълка, задоволете любопитството си с кадрите, които подбрахме>>> 

More All fashion