Следва

Демна, шегуваш ли се? Обиците на Balenciaga за $235 ВСЯКА!

Да или Не: Чантичките на Мураками и Абло?

Недоразумение или само на нас така ни се струва?

All fashion преди 6 години

Не, че искаме да ви сугестираме с нашето мнение, но някак си - "Какво, по дяволите, е това?" кънти в главите ни, симпатично звучно за 11:30 ч.

Артистът Такаши Мураками, който беше и виновникът за цялата истерия с първия продукт на Върджил Абло за Louis Vuitton, публикува в Instagram първите чанти от колаборацията си с OFF-White.


Сътрудничеството на японеца и Върджил е... как да кажем, странно?!?! Аксесоарите са принтирани с картини дело на Мураками и за разкош имат бели логотипи, надписи Future History и вероятно още нещо...



Колаборацията между двамата ще е всъщност дългосрочен проект: освен колекция от дрехи, и очевидно аксесоари, Върджил и Такаши направиха и съвместна изложба в Лондон.


Ние лично ще пропуснем с две ръце /и два крака/ тези чанти, а вие? Харесват ли ви аксесоарите от съвместната работа на Абло и Мураками или не? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Харесват ли ви аксесоарите от съвместната работа на Абло и Мураками?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.