Следва

Double Trouble: Summer Ice

McQUEEN: Какво ни разкрива новото documentary?

Суперлативните епитети насочени кум името на модното величие – Александър Маккуин, са само малка част от описанието на онова което неговата личност е била, но и все още е. 

All fashion преди 6 години

Припомняйки си за революционното му битие, работата и подхода към модата, ясно е, че липсата не може да се замени с един документален филм. Всички помним „McQueen and I” говорещ за творчеството и важността на Александър в модния свят. Онези, които са познавали дизайнера, тези дни със силна болка гледат новото документално творение свързано с личния живот на Лий.

Духът и вътрешността на Александър, за които разказва новия филм „McQueen” бяха разкрити премиерно на Tribeca Film Festival. Непоказвани домашни видеа и интервюта със семейството и приятелите са част от цялото, разказващо историята на Лий Александър Макуин по нов, интимен начин.

„Не искахме да правим моден филм. Направихме филм за един необикновен човек, който се е заел да работи в модата. Осъзнавайки, че той е изключителен човек, който заслужава да бъде отпразнуван на големите екрани, искахме публиката да се влюби в него по начина, по който толкова много от близките му са все още влюбени", заявяват „виновниците” за лентата.

В името на Лий, величието му, емблематичните творения Plato’s Atlantis, VOSS и много други, с нетърпение чакаме да видим новия документален филмов материал. Спомняме си естетиката и визията продиктувана от гениалния, рано тръгнал си от нашия свят, Лий Александър Макуин, в галерията горе>>>

More All fashion