Следва

Кралско бебе #3: Най-сетне обявиха името

Дизайн за вдъхновение: Deconstruction

Основното усещане за уют и комфорт със сигурност се намира в красотата на дома...

 

All About Life преди 6 години

Създавайки собствено гнездо като пространство за живот, развитие и просперитет, паралелно създаваме зона на спокойствие, мир и щастие. Тръгвайки от факта, че жилището трябва да е точно такова, каквото го искаме, в днешния дизайн за вдъхновение говорим за един такъв дом.

На територията на Тай Пей намираме малка резиденция за малко семейство. От архитектурена гледна точка попадаме в майсторски измислено и създадено пространство на деконструкциите.

Мащабно заигравайки се, домът е построен с деконструктивни тавани, които целят визуално удължаване на стените. Таванът е организиран в редица плоскости, повтарящи се, такива под формата на арки и, разбира се всичко това отделено с бетонна конструкция. Следвайки формулата на деконструктивизма, различните стилове функционират отделно.
 

Когато става дума за мебелите и интериора, жилището се разглежда като смесица на модерното с привкус на ретро визия. Аранжирано в естествено натурална гама, в помещението преобладава дървото, като водеща материя, в комбинация с керамика, кожа и груби тъкани. Детайлите, в тюркоазени нюанси, са перфектна препратка в моногамата от кафяви и сиви тонове.

Мечтаейки за нашия уют и зона комфорт изпълнени с усмивки и позитивни електрони на обичта на близките, наслаждаваме се на дома в галерията горе>>>

More All About Life