#ИЗЛЕЗ, момиче!

#ИЗЛЕЗ, момиче!

Животът е твърде кратък, за да караме скучно!

Влез, за да излезеш! Да те забележат, да почувстваш, да направиш каквото искаш!
Влез конкретно в Q5, защото с Audi мислите еднакво по темата СВОБОДА. Еднакво силни сте, мощността, сигурността и самочувствието ви си партнират, луксът е необходимост,  Затова #ИЗЛЕЗ! http://www.izlez-audi.bg/!

Излизаме с партньор с всеобхватни възможности, зверски красив, безсрамно изящен, безкрайно обезпечен и неприлично иновативенл Излизаме с кросоувъра Q5 на немското чудо Audi, секси, безгрижен и обожаващ пътищата на България. Не просто „кола” за от точка „А” до точка „Б”! Не „автомобил” за просто вършене на дела. И не просто „превозно средство”.

Audi Q5 има свойството да примами в капана на своята харизма и страст, да изкуши. Пробвате ли веднъж – пленени сте!

И ще ви докажем това, не само заради собствените си, донякъде консуматорски и лаишки наблюдения, а и заради опита и професионализма, който един млад, находчив, интелигентен и красив човек реши да сподели с огромно удоволствие, каквото бе и за нас, от екипа на ViewSofia.

Представяме ви Велислава. Да, с „-а” накрая! ТЯ е 100-процентова, истинска дама и колкото е фина и секси, толкова е отговорна и обиграна на пътя! Тя е с душа на спортист, но с токчета на краката! Тя е човекът, който може би познавате и следите в блога й QuattroBerry (https://quattroberry.com/), но не знаете що за персона е. Тя е човекът, който иска и ви запознава с всичко, свързано с колите и в частност – с любимите й Audi-та. Тя е човекът, който днес ни преведе през черни, прашни и денивелирани пътчета, по които стигнахме до едно вълшебно, невероятно и божествено място. Не си позволявайте да не отидете някога там! Но! Пазете го! То наистина е райско кътче от планетата ни! Говорим за язовир „Пчелина”, за някои по-известно като „Лобуш”, малко след гр. Радомир. Уникално място! За уникален автомобил! Отидете, обожавайте го и не го сквернете!

V.S. Запознай ни със себе си – коя е Велислава, и ни разкажи ни малко повече за теб в чисто човешки план, както и за идеята за блога ти!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.