Следва

Violet

Четири години по-късно: Кейт отказва да смени роклята

Thrifty AF...
 

Celebrities преди 5 години

71-ия кинофестивал в Кан започна! Сега близо две седмици ще се наслаждаваме на избрано международно кино и червен килим визии на звездите. С една дума, няма как да ни/ви омръзне.

Какво обаче привлече вниманието ни още от ден 1? Най-запомнящият се образ от церемонията по откриването - визията на Кейт Бланшет.


Оказа се, че актрисата е решила да повтори имиджа си преди четири години. Актрисата се появи пременена в черна дантелена рокля с лейбъл Armani Prive, която показа през 2014 година на фотографите, докато позираше с награда "Златен глобус" в ръце.



Красивият дизайн на италианската модна къща е част от колекция представена през есента на 2013-та година и очевидно е доста любима на Бланшет.

Любопитното е, че не само блондинката заложи на ретро визия. Колежката й Пенелопе Крус също предпочете да разходи винтидж рокля на червения килим на Френската Ривиера. Испанката, която има дългогодишна модна афера с Chanel, очевидно има достъп до фешън архивите на марката. За откриването на фестивала Пенелопе заложи на черна рокля от колекцията на френската къща през 1996 година.




More Celebrities