Следва

Violet

Четири години по-късно: Кейт отказва да смени роклята

Thrifty AF...
 

Celebrities преди 5 години

71-ия кинофестивал в Кан започна! Сега близо две седмици ще се наслаждаваме на избрано международно кино и червен килим визии на звездите. С една дума, няма как да ни/ви омръзне.

Какво обаче привлече вниманието ни още от ден 1? Най-запомнящият се образ от церемонията по откриването - визията на Кейт Бланшет.


Оказа се, че актрисата е решила да повтори имиджа си преди четири години. Актрисата се появи пременена в черна дантелена рокля с лейбъл Armani Prive, която показа през 2014 година на фотографите, докато позираше с награда "Златен глобус" в ръце.



Красивият дизайн на италианската модна къща е част от колекция представена през есента на 2013-та година и очевидно е доста любима на Бланшет.

Любопитното е, че не само блондинката заложи на ретро визия. Колежката й Пенелопе Крус също предпочете да разходи винтидж рокля на червения килим на Френската Ривиера. Испанката, която има дългогодишна модна афера с Chanel, очевидно има достъп до фешън архивите на марката. За откриването на фестивала Пенелопе заложи на черна рокля от колекцията на френската къща през 1996 година.




More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.