Следва

14 азиатски страни ще дефилират в единствено по рода си представително шествие на посланици и участници, предхождащо ежегодния азиатски фе

Уличният стил на звездите: Сиена Милър в Ню Йорк, 1 и 2

Едно от двете?!?!?!

Celebrities преди 5 години

Много ни харесва начинът на американката да се облича секси, палаво, неглиже и едновременно много женствено.


В единият случай колеги-папараци я хващат в акуратен уличен ансамбъл, за който заменяме, ако не цяло, то поне половин царство, съставен от тесни джинси с висока талия, скъсена дължина и контрастен деним в областта на талията, симпатична ретро-инспирирана тениска, кафява чанта, очила с тъмни рамки и бежови затворени обувки с дебел ток. Нещата се допълват повече от добре от приятно неглиже прическата и кореспондиращите си бижута.

В другия Нюйоркски тур Сиена е съвсем различна, но отново прекрасна в макси рокля с удивително добра кройка и фини закачливи детайли, като колан с едра катарама и шантаво поставен джоб, дело на Isa Arfen. Партнират й обемна чанта в патешко, приятни, ненатрапчиви слънчеви очила, абсолютно бейсик, но много женствен сандал и гукане по телефона с неясно кой.

Просто е като сладкиш, нали? И все пак, да изберем един от двата избора, ей така, да има конкурсен момент. В анкетата по-долу>>>


Анкета

Коя визия на Сиена избирате?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.