Следва

Начало на „Скритите букви“ – новите места за четене в града

Somersby explosion: 10-те наЙ-свежи на седмицата vol. 5

Here we go again!

All About Life преди 5 години

Въпреки че времето си сменя настроенията по-често и от нас жените, няма нещо, което да свали усмивките от лицата ни. Заредени сме с енергия и просто нямаме търпение да се гмурнем в най-свежите събития на седмицата. Затаете дъх и бройте с нас до 10 – най-доброто за тази седмица!

1. Флоралните мотивиКакто вече обобщихме, принтовете са хитът на сезона. Спираме се на флорални мотиви под формата на рокля. В розовата гама, защото седмицата обещава да е цветна. Намираме я в ZARA.

2. Боса по асфалта...Много ни се иска, но няма как. Босите крака запазваме за плажа, а за градската среда се спираме на любим модел кецове Adidas, в комбо с роклята. Откриваме го тук!

3. ExplosionСлед като се облякохме, ред е и да отпием глътка свежест от розовата бутилка на Somersby Watermelon.

4. Mish Mash Fest - Summer Forever by SomersbyИ като споменахме Somersby, няма как да не отбележим едно от най-цветните събития, които предстоят.  Датите са 9 и 10 юни, мястото – градинката зад Народната библиотека. Обещава да е с вкус на диня!

5. Tell me more...Партито тази седмица започва от четвъртък. Почивен ден е и ни е празнично още от сутринта.  А вечерта след 21ч. сме в Tell me бар . 

6. Моето голямо лудо гръцко партиЯсно е, че щом купонът започне в четвъртък, уикендът ще е дъълъг. Петък сме на гръцка вълна под покрива на Carrusel club. Повече за събитието ТУК!

7. Barcelona callingСъбота вечер също е запазена, този път за Sofia Live Club. Ще танцуваме в ритъма на Испания. Очакваме ви там в 22.00!

8. Lollipop, lollipopСлед тридневното парти, идва ред на спокойна неделя. Предлагаме разходка в парка с близалка в ръка. Throwback към детството.

9. ФедербалА какво ще кажете за малко активности на открито? Така и така ще сме в парка, предлагаме една игра на федербал на някоя поляна. Ей така, за тонус.

10. И за финал...Понеже очевидно сме на динена вълна, споделяме тази снимка с вас. Намерихме я в Instagram и нещо в нея много ни харесa. Еnjoy! 

More All About Life