Следва

Resort 2019: Jil Sander

Какво носи Редакцията: Леопардовата щампа

... като котка съм!

All fashion преди 5 години

В понеделник сутрин последното нещо, за което мога да мисля е аутфитът за деня. Толкова ми се спи, че организмът ми отказва да същестува в часовете между 8.00 и 11.00. Ставам залитайки, правя кафето си по навик, а дрехите са ми последна грижа. Точно заради тези мъчни понеделници притежавам куп небрежни рокли, които да ме избавят от сутрешните мъки.

Днешният ден не прави изключение по абсолютно нищо и съненият ми избор се състои от къса /доста къса/ рокля с леопардов принт от ZARA и обичайните заподозрени - Adidas Superstar. Доста време ми отне да се пречупя с щампата, но пък си заслушаваше. Признавам, че толкова ми се спеше, че забравих  част от аутфита пред вратата, а именно връхна дреха. Бях планирала тренчкот в бежово, но така си остана.

Единственият аксесоар за деня са очилата, които получих като подарък преди час. /Голямо Благодаря за тях/. Бях им хвърлила око преди доста време и определно беше страхотна изненада. 

Аутфитът ми за деня е изключително скромен, но макар и сънена, успях да постигна прилична визия. С две думи: Доволна съм!


Всички кадри са факт, благодарение на новия HUAWEI P20 Pro и неговата изумителна новаторска тройна камера.

More All fashion