Следва

DINOSAUR DESIGNS

Край с класическия тренч на Burberry

Актуализация на модела?!?!

All fashion преди 5 години

Пoд ръководството на новия креативен, Рикардо Тиши, Burberry слагат край на класическия си иконичен модел тренч и вкарват нов цвят и стил.


Най-свещеното нещо, с което модната къща стана известна, ще излезе с нови вариации. Към легендарното бежово се присъединяват черно, сиво и още три нови нюанса. Като бонус - и различна дължина!

Обновената креация с подпис Тиши за Burberry виждаме през обектива на фотографа Турстана Рединг, който, заедно с Рикардо, подсказва, че тренчът може да се носи не само като връхна дреха, а и като пола, например.


Кадрите са един път, а ние, наистина, едва чакaме за колекцията на Р.Т. начело на Burberry, защото, убедени сме, ще е ЖЕ–СТО–КА!
More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 10 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 10 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.