Следва

J.Crew: "И аз съм феминист"

Какво носи Редакцията: Daydreaming

90‘s vibes…

All fashion преди 5 години

Напоследък в гардероба ми се забелязва по-голямо наличие на дрехи, които оприличавам на пижами, но нося съвсем уверено в ежедневието, отколкото такива, с които действително спя.

Типичен пример е тази нощничка от Oysho, около която се завърта целият ми днешен аутфит. Не пропускам и панталоните, наподобяващи на пижама, като вече съм горда притежателка на 4 чифта.

Непретенциозният цвят на роклята позволява далеч по-смели комбинации и екстравагантни аксесоари, но решавам да оставя всичко simple и съчетавам с бейсик тишърт (H&M Conscious), чанта, приватизираната от гардероба на сестра ми, бял колан, притежание на Диана, който да отива на миналогодишната ми придобивка от ZARA – заострени бели ниски обувки.

Разбира се, като голям любител на слънчевите очила, няма как да изляза без такива – избирам розовите ми фаворити Gucci с перлен оттенък, придобити преди два сезона.

Не мога да скрия, че бих предпочела да имам поне лек тен, за да не изглеждам като привидение или Каспър с дълга коса и женски дрехи, но пък лятото тепърва започва!


Всички кадри са факт, благодарение на новия HUAWEI P20 Pro и неговата изумителна новаторска тройна камера.

More All fashion