Следва

Welcome on Board: Решението на проблема е самолетен билет

Win it: Целувки с дъх на Париж

Midnight in Paris...

All About Life преди 5 години

След като обявихме коя е щастливката, сдобила се със спирала Dior - тук, ред е и на новата ни порция награди, която сме ви приготвили.

Отново е в графата "грим", но този път е сет. Марката е Bourjois Paris и обещава невероятни makeup резултати. Комплектът се състои от сенки с виолетов привкус, така модерен за сезона, червило в същата гама и очна линия с наситен черен цвят за феноменален завършек. Най-хубавата част е, че всичко това пристига прилежно прибрано в ярко червен несесер под формата на целувка.

Всичко звучи много съблазнително, но за да бъде сета ваш, имаме условие, което да изпълните:

"В коя точка на света искате да целунете вашата половинка?"

Помислете добре и ни кажете къде искате да оставите виолетовите си устни. Очакваме вашите отговор на добре познатия email: [email protected] или в коментари под статията! Срокът е до 06.06!

Очакваме ви!

Au Revoir...

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.