Следва

Облизваме си пръстите: StrEAT Fest 2018

Happy Anniversary: Синди пусна ретро кадър от сватбата

And they lived happily ever after...

Celebrities преди 5 години

20 години по-късно - Синди Крофорд и Ранди Гербер са все така влюбени и щастливи.

Вчера любимата ни двойка отпразнува годишнина от сватбата си, а по този повод супермоделът пусна убийствен ретро кадър в социалната мрежа.

"Преди 20 години на този ден, ходейки към "олтара". Ранди, не можеше да избера по-подходящ човек, за да изживея това нещо наречено живот. Обичам те", написа под сватбената снимка Синди.

На фотоса, дело на Артър Елгорт, Крофорд е в симпатична рокличка ала нощничка с дантели, а Ранди е в черен панталон и свободна риза. Двойката е боса и усмихната, защото си каза заветното "Да" на плаж на Бахамите през 1998 година. Година по-късно моделът дари любимия си с първороден син Пресли, а две години след това и с дъщеря Кая.

Децата на двойката са одрали кожата на известната си майка и продължават по нейните стъпки в модната сфера, работейки като професионални модели вече.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.