Следва

TP Vision представи новите 4K OLED телевизори с Ambilight и Android TV в България

Бела Хадид отрече да има пластични операции

Да, бе, да...

Celebrities преди 5 години

Общо взето, слуховете за пластичните хирургии на Бела Хадид не спират, но моделът упорито отрича да е лягала под скалпела.

В последното си интервю тя дръзко се изказва срещу хирургическите интервенции и признава, че цял живот се е борила с несигурността, че не е достатъчно красива.

"Хората мислят, че съм си правила куп операции. Какво да им отговоря? Ако не ми вярват, нека просто да сравнят снимки преди и сега. Честно казано се страхувам да пипам нещо по лицето си, дори и да уплътня устните си, не искам да развалям лицето си", казва Хадид.

Е, точно това правим - ровим се в архивни кадри. И честно да си признаем, намираме сериозна разлика във физиономията на Бела преди и сега.


Според нас скалпелът е играл жестоко и особено нослето е доста пипано... Вие, не мислите ли точно така? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Играл ли е скалпел по лицето на Бела Хадид?

More from View Sofia

Гъвкава шия, диетичен порцион, любов: тайните на Синди Крауфорд, научени за 20 години на върха

Celebrities преди 1 година

View Sofia систематизира интересните факти, цитати и съвети от емблематичния супермодел от 90-те, защото те са нейното богатство, нейната работеща рецепта за вечна свежест, отварата на умението да си хубава жена завинаги.   

Истории от живота: Карен Мюлдер, от супермодел през клиника за душевно болни и накрая до щастието никой да не те познава

Celebrities преди 2 години

Снежната кралица на модата, синеокия ангел, първият модел с крила на Victoria's Secret... Приказната Карен Мюлдер има кратка, но изумителна кариера, която вероятно щеше да се развие по различен начин, ако движението #MeToo имаше днешната си сила. Всъщност хорандката е неговият пръв проводник...

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.