Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 04.06 - 10.06

Любимият дизайнер на Кейт Мидълтън се оправда за критиките си за роклята на Меган

Oops...

Celebrities преди 5 години

Емилия Уикстед, дизайнерът, чиито дрехи обожава Кейт Мидълтън, в интервю за Daily Mail директно обвини Клеър Уайт Келър, която уши сватбената рокля на Меган Маркъл, че е изкопирала нейно творение. По думите на репортера на изданието, който й взима интервю след сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, тя е абсолютно категорично в изказването си:

Роклята й е идентична с наш тоалет. Ако изберете прост дизайн, роклята трябва да е ушита безупречно. При нея това беше доста свободно интерпретирано, казва тя. И продължава с критики към прическата на Меган, която според нея също е била компромисна.

Сега обаче Уикстед твърди, че думите й не са разбрани правилно. Тя пусна изявление, чрез което опитва да се оправдае:

Много съм разстроена от коментарите в пресата и интернет в последните няколко дни. Нейно Кралско Височество, херцогинята на Съсекс, изглеждаше прекрасно в този ден, и аз много й се възхищавам и безкрайно я уважавам. Не мисля, че сватбената й рокля копира някое от нашите творения. Изпитвам огромно уважение към Клейр Уайт Келър и модна къща Givenchy — огромен източник на вдъхновение за мен. Желая на техни Кралски Височества, херцога и херцогинята на Съсекс, прекрасен, щастлив и изпълнен с любов семеен живот, заявява тя.

Интернет хората обаче ни най-малко не вярват в нейната искреност.

Страхува се от бойкот от страна на кралското семейство?

Това не е извинение. Бях ваш фен, но трябва да призная, че това, което направихте, е много грозно.

и

Разстройвате се от факта, че хората ви заливат с негативни коментари, а самата вие си позволявате същото по адрес на Меган,

— пишат последователите й в Instagram.

Опс, крушка, опашка и т.н. Не може така, Емилия.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.