Следва

Щрак, fashion, на портрет: Оливия Палермо

Да или Не: Прозрачният куфар на Off-White & Rimowa

Another one...

All fashion преди 5 години

Поредната колаборация на Върджил Абло и марката му Off-White вече е на лице. След IKEA, и още няколко други, дойде време на Rimowa.

Заедно с немската компания за най-стабилните куфари в света, кралят на модата и настоящ творчески директор на мъжката линия Louis Vuitton създаде абсолютно прозрачен куфар.


Аксесоарът е, разбира се, за тези, които нямат какво да крият и освен заключването и упоменаването на Off-White върху оребрената повърхност не е украсен с нищо.

"Това е нещо повече от посочване само на инициалите ни. Това показва кои сме всъщност и издава всичките ни тайни", обяснява креативния си продукт дизайнерът.

Прозрачността на куфара не влияе по никакъв начин върху неговата устойчивост и сила, но сме абсолютно убедени, че въздействието върху развитието на Rimowa заради колаборацията с Абло ще е огромна.

Любопитното е, че съвсем скоро ще можем да се насладим и на другите креации, които Върджил е създал специално за германската марка за куфари. Очаква се колаборацията между Off-White и Rimowa да бъде представена на ревюто на бранда на Върджил Абло по време на Седмицата на мъжката мода в Париж, а именно на 20-ти юни. Пет дни по-късно аксесоарите ще бъда пуснати в продажба в магазините на Rimowa в Лондон, Париж, Токио, Ню Йорк и, разбира се, в онлайн шопа.

За нас има нещо симпатично в цялата идея, но определено не сме сигурни дали бихме показали всичко, което седи под капака на куфара си на целия свят. А на вас? Допада ли ви прозрачния куфар на Абло за Rimowa? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Купувате ли го или не? Прозрачният куфар на Абло и Rimowa?

More All fashion