Win it: Eucerin Oil Control
  •  

Win it: Eucerin Oil Control

Summertime...

След целувките с дъх на Париж пренасяме вайба на плажа. Под ярките слънчеви лъчи, заобиколени от пясъка, морето, вълните и няколко коктейла. Настръхваме само при мисълта.

И докато още сме на плажа, ако не тялом, поне духом, концентрираме се и над грижите за кожата под жаркото слънце. Всички копнеем за секси бронзов загар, който да носим гордо, но и силно желаем здрава и подхранена кожа. Имаме ги и двете, с Eucerin! Запознахме ви с цялта серия Sun Protection, която можете да си припомните тук + две много свежи, летни интервюта: тук и тук!

А сега към още по-добрите новини... Имаме три броя Sun Protection Oil Control SPF 50, които си търсят жарка плът и секси плаж за идното лято. Искат да бъдат разходени по различни пясъци и да покажат какво могат...

Ето какво е необходимо, за да дойдат при вас:

Разкажете ни кои са любимите ви занимания на плажа... без ограничения, честно и подсещащо, защото и ние имаме, но няколко добри идеи в повече винаги са добра хрумка. 

Очакваме отговорите до 06.07. в коментари под статитята, както и на email: igra@viewsofia.com.

Коментари: 3

K
kamenovamila (2018/07/04 / 11:13)
Нищо не може да се сравни с едно плаване в морето с водно колело и любим човек :-)
D
Donka.N (2018/07/03 / 19:06)
На плажа най-много обичам да чета някоя интересна книга под сянката на чадъра и от време на време да си пия някоя освежаваща напитка.
C
cookie88 (2018/07/03 / 15:31)
Обичам да си лежа със слушалки в ушите; да се пека и да си слушам любимите парчета - това е ми е любимото занимание на плажа:-)

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.