Следва

Питай ме, питай ме - Как да рециклираш старата си пола

Betty Barclay - Есен Зима 2009-10

Цветна зима - това е едно от основните послания на марката Betty Barclay за зимата на 2009. Колекцията за...

Fashion преди 14 години

Цветна зима - това е едно от основните послания на марката Betty Barclay за зимата на 2009. Колекцията за студения сезон може да очарова всеки с интересните си решения що се отнася до моделите, богатата гама цветове, които са използвани, както, разбира се, и качеството на дрехите.

Посланието на марката е ясно – зимата трябва да е цветна, топла и много удобно. Ето затова в предложенията откриваме цветове като горчица, лилаво, розово, зелено, оранжево, синьо, тюркоазено и др. Материите, които са използвани в колекцията, са тези, които са и най-удобни – памук, вълна, коприна, шифон.

Моделите са семпли, с меки форми и прости конструкции, което позволява свободно движение.

Фокусът на дизайнерите на марката пада върху якетата и връхните дрехи, които са с класически силует. Използвани са гладка кожа, заешка кожа с косъм, вълна, туид. Цветовете и при връхните облекла отново са ярки, като откриваме и чудесни предложение в класически есенни тонове като кафяво, бежово, черно, лилаво и зелено.



За отделните си артикули марката има различна философия. Късите палта от вълна и кашмир са едни от топ предложенията на марката, като дизайнерите залагат на идеята за топла прегръдка, която да пази не само от зимния мраз, но и от лошото настроение.

Един от цветовете, на които немската марка залага е „петроленият”. Той напълно съответства на зимната тенденция като оцветява дългите вълнени жилетки, които освежават класическата комбинация от бяла блуза и прави джинси.

Като модел марката залага на блейзера, който се превръща в хита на колекцията. Материите са мохер и алпака, в сиви и петролени карета. Отличната кройка на този тип сако придава стил на всяка дреха, с която го съчетаетеш.



Дрехите на марката можеш да откриете в бутиците й в MALL OF SOFIA и на бул. Витоша 62 (вход от бул. Патриарх Евтимий, на мястото на ESCADA SPORT).

More Fashion