Следва

Dior Men: Кой беше на front row-a?

Случва се! Мюзикълът за принцеса Даяна: Какво знаем засега?

Емблематичният мюзикъл "Хамилтън" може би ще бъде изместен от челната си позиция по гледания...

Celebrities преди 5 години

"Даяна" - мненията са противоречиви. Това или ще бъде най-великото нещо създавано някога, или най-лошото. Няма да се чудим дълго, тъй като по официални данни продъкцията е вече в процес и се очаква да зарадва почитателите на изкуството и прицеса Даяна през предстоящата година. Премиерата е планирана (но не официално обявена) за февруари 2019г. в Калифорния.

Както всички се досещаме, мюзикълът ще преразкаже житейската история на любимата на цял свят принцеса, чиято събитийна натовареност ни вълнува и до днес. Мюзикълът ще ни върне в далечната 1981г., когато Даяна Спенсър става част от кралското семейство, прераствайки в по-обстоен анализ на 20-те й и връзката й с принц Чарлз, както и третия човек в брака им (Камила Паркър).

Въпреки че до някаква степен сме запознати с продъжението и трагичния развой на събитията в живота на Даяна, все пак нямаме търпение продукцията да бъде поставена на сцена, за да видим още една (сто и някоя под ред) интерпретация на живота на принцесата на хората.

А какви са коментарите по повод мюзикъла от Бъкингамския дворец, тепърва предстои да разберем. Сигурни сме, че кралският екип има какво да каже, но дали ще бъде за добро, или пък за лошо - естествено зависи от степента на достоверност, на която залагат продуцентите на "Даяна"...

More from View Sofia

Дечко Узунов / Васил Абаджиев - Автопортрети

Events преди 1 година

През новия изложбен сезон на 2022 г. в Художествена галерия „Дечко Узунов“ се представя първата експозиция от програмата „Срещи отвъд времето“. За тази поредица, по покана на екипа на галерията, специално ще се подготвят творби от съвременни автори, вдъхновени от творчеството на големия български творец и интелектуалец Дечко Узунов. 

Фотографка показа как всъщност изглеждаме, родили бебе току-що. Без Фотошоп

People of art преди 8 години

Снимките са реалистични, интимни и много силни, защото са истински. Един добър начин на автор, решил да покаже как точно изглеждат телата ни веднага или скоро след раждането на рожбите ни...

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 20 минути

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.