FASHION LOCATION: Le petit Quché

FASHION LOCATION: Le petit Quché

Fashion location е там, където се чувстваш секси...Искаш да си Т-О-Ч-Н-О там, защото е хот спот, има същите като твоите вибрации, чака те с емоция, находка и букет от ароматите на живота. ТАМ ти си повече ТИ.

Сравнително отскоро София може да се похвали с придобивката на ново, забележително бижу. Пространството на Le Petit Quche (кьоше) идва с интересна концепция на осезаемо френско присъствие, прочетено в изобилие от френски гурме деликатеси като фоа гра, трюфели, изключителни шоколади и вина.Насочваме се към ул. Оборище 16, която Le Petit Quche нарича свой дом, а оттам приветливият и много усмихнат екип зад името се грижи да ни разведе наоколо.Научаваме, че един от продуктите - акценти в магазинчето - фоа гра (гъши дроб), идва с етикет Comtesse du Barry, бранд с етикет на най-високо качество и 110-годишна история в производството на ценения в цял свят деликатес.

След втори поглед по елегантните рафтове разбираме, че тук е и абсолютно всичко останало, необходимо за изискана френска вечеря с тристепенно меню и то без почти никакво усилие в приготвянето й.Селекцията домашни продукти включва зехтин с трюфели, изключителните френски специалитети chutney de figue и brandade de haddock, но и още шоколадите на къща Michel Cluizel.Виното само по себе си е високо ценено в Le Petit Quche.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.