Тя или Тя: двете първи абсолютно различни в Брюксел

Тя или Тя: двете първи абсолютно различни в Брюксел

She & She

В Брюксел сме, ако сме част от срещата на НАТО. В София сме, ако просто хвърляме по едно око нататък, като го правим с подчертан интерес в посока по-нежните половинки на държавните мъже, събрани в столицата на Белгия по повода. И така, на вечерята, дадена официално в първата вечер на форума, и базирана в Музея за изкуство и история в града, силно впечатление правят двете Първи - Мелания и Бриджит, и основно техните тоалети.

Доналд и Мелания Тръмп са в оптимална съпружеска форма пред фоторепортерите - държат се ръка и сияят, почти, като красивата 48-годишна Мелания носи пищна бяла рокля на Elie Saab, класическата си добре подредена дълга коса и семпъл грим. Естествено, и много високи обувки.

Бриджит Макрон също съпровожда съпруга си Емануил с познатата ни вече немногогласна преданост, като естествено не изневерява на любимата си марка - Louis Vuitton, този път носена под формата на извънредно елегантен костюм с панталон. Придружават го отлична, оформена богато с майсторски сешоар прическа в брилянтно русо и обрани, много елегантни обувки с ток.

Прави впечатление силно подчертаната разлика в избора на тоалети на двете Дами, като ние лично не съзираме конфликт в това, напротив, веднага ги слагаме на везната и питаме: Тя или Тя - в анкетата.

Анкета

Тя или Тя

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.