Следва

Heart Tag Charm

Fall 2018 Couture: Beauty визииТЕ

Увеличете контраста!

All fashion преди 5 години

Време е да пенсионираме дотягащия бюти режим на full-on грима, вдъхновен от Instagram моделите, защото бюти визиите от есенния кутюр са мастърклас по минимализъм and we love ti!

"Голите" лица са абсолютният тренд, към който да се целим, като не пренебрегваме факта, че винаги присъства елемент, на който се отдава по-засилено внимание. Връщайки се към едно от златните правила на макиажа, което напоследък всички пренебрегваме, отново влиза в сила разпределението: или подчертаваме очите, или устните - никога и двете. Кутюрните бюти визии ни предлагат новия no makeup makeup прочит и ни учат да "прегърнем" новите правила на минимализма в грима.

Черпим вдъхновение в галерията горе>>>

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 14 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.