Следва

Лесни рецепти от Деница Костадинова: №2 - яйца с топинг по избор

Какво облечe Наталия Водянова на финала в Москвa

На Louis Vuitton им провървя двойно

Celebrities преди 5 години

На 15 юли на стадион Лужники в Москва се състоя финалният мач на Световното по футбол, в който Франция надигра Хърватия с 4:2. Преди сблъсъка супермоделът Наталия Водянова и екс-капитанът на националния отбор на Германия Филип Лам изнесоха на терена Купата на световния шампион в съответната й луксозна кутия.

Кутията, или мини куфарът, е изработена от кралете в областта - компанията LVMH, а Наталия, в унисон, също носи Louis Vuitton. Роклята й в сияйно златно е в пълна кореспонденция със златото на Купата.

Освен извънредно приятната дреха, красивата рускиня носи бижута Chopard — обеци от 18-каратово злато със 17-каратови изумруди и платинена гривна с диаманти и изглежда божествено.

Определено твърдим, че съчетанието Louis Vuitton + Купата на световните шампиони + Наталия Водянова е убийствен продукт-плейсмънт, пък и Франция победи. Т.е. отсега нататък Louis Vuitton се превръща за французите в тотален символ на победата. Перфектно, колеги!

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.