Следва

Wedding Vibes: Карли Клос каза "Да"

Heroin overdose: Деми Ловато е в болница!

Here we go again...

Celebrities преди 5 години

Само преди месец младата певица пусна песента си Sober, в която гласно обявява, че отново е злоупотребила с алкохолните напитки, а, може би, и не само, и се извинява на всичките си близки за демоните, с които се бори.

А ето че вчера късно вечерта светските медии гръмнаха с новината, че Деми Ловато е приета в болница заради свърхдоза хероин. За момента певицата е стабилизирана, но за живота й все още има сериозна опасност.

Оказа се, че приятели на Ловато са извикали спешна помощ, след като тя е припаднала пред очите им, но самата изпълнителка категорично отказва да е злоупотребила с хероин.

"В момента Деми е контактна и вече е със семейството си, като изразява благодарността си към всички за тяхната подкрепа, любов и молитви. Някои данни, които се появиха в медиите са изключително неправилни, за това молим за глътка въздух. За сега най-важно е бързото възстановяване на Деми", официално заяви говорителят на 25-годишната звезда.

Всъщност, Деми Ловато се бори със зависимостите си вече доста дълги години, а преди време призна, че страда и от биполярно разстройство. Преди да посегне отново към опиатите отново изпълнителката бе трезвена цели 6 години. 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 9 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 6 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.