Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 06.08 - 12.08

R.I.P. Zombie Boy

Моделът Рик Дженест ни напуска на 32 години...

Celebrities преди 5 години

Тялото на Дженест, известен под прякора Zombie Boy заради многобройните анатомични татуировки по тялото и лицето му, е намерено в къщата му в Монреал, Канада, шест дни преди 33-тия му рожден ден. Вярва се, че причината за смъртта му е самоубийство – моделът говори отворено за борбата с психическите си проблеми, продължила откакто претърпява операция за отстраняване на мозъчен тумор на 15 годишна възраст.

Кариерата на Рик започва, когато се появява за пръв път в клипа към песента на Лейди Гага “Born this way” през 2011-та, където Гага е изрисувана в татуировки, връзващи се с характерните за лицето и тялото на модела скелети и кости. „Загубата е опустошителна“ – споделя певицата в Twitter акаунта си – „Трябва да работим усилено, за да променим културата си, да говорим за проблемите с психическото здраве открито и да заличим стигмата около тях. Ако страдате, обадете се на приятел или на семейството си днес. Трябва да се спасяваме един друг.“

Апелът на Гага е последван от снимка на нея и Рик, подканващ феновете, които може да страдат от проблеми с психичното или емоционалното си здраве, да „протегнат ръка“ за помощ.

Приживе Рик е модел на Френската модна марка Thierry Mugler, сниман е за кампания на Mugler (По времето на Никола Формичети), Vogue Япония, корицата на декемврийския брой на Dazed Корея и е лице на фешън бранда на Джей Зи – Rockawear.

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 18 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.