Win it: Be the girl with the green dress!!!
  •  

Win it: Be the girl with the green dress!!!

Една рокля + много награди от Henkel Bulgaria = the cool new GAME IN TOWN!

Be the girl with the green dress & enoy the city!

С доза приятен състезателен дух обявяваме новата ни лятна игра за спечелването на магически красивата тюркоазена рокля от снимката! Точно както си поиграхме с fashion интерпретацията как ние бихме носили тази рокля, ви предизвикваме и вие да си поиграете, споделяйки тази снимка от сесията:

Условието: Лесно!
Сподели снимката в инстаграм профила си с включени тагове #perwollbulgaria и #viewsofia, както и отбелязване с @viewsofia.

Easy, нали! >>>
Освен роклята - голямата ни награда в съвместната инициатива с Henkel България, имаме и още награди за 30 печеливши участника, в които участва и новия продукт Perwoll Care & Refresh, който е перфектният препарат за поддръжка и пране на синтетични и миксирани материи. Със специалната си технология Deo-tech, която неутрализира миризмите и се грижи за изкуствените и смесените материи, си осигурявате свежест в продължение на 24 часа носене на дрехите. И в града, и на курорт, и винаги! Perwoll Care & Refresh ви гарантира, че можете спокойно да следвате модните тенденции, без да се тревожите за неприятни аромати.От днес 10.08.2018, в рамките на един месец, до 10.09.2018 ще очакваме вашите споделяния и тагове, а на 15 Септември на случаен принцип ще обявим ГОЛЕМИЯ победител и 30-те от вас, спечелили наградите от Perwoll.

p.s.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.