Следва

Четвъртък

Да или Не: Color-block роклята на Рита?

Извън рамките...

All fashion преди 5 години

Модата и футболът може да изглеждат като малко вероятна комбинация, но Koché made it possible, като преработиха спортната тениска на футболния Пари Сен Жермен за капсулната си колекция за SS18.

А Рита Ора ни показва как може да я носим по възможно най-добрия начин из улиците на Лондон. В комбо със слънчеви очила тип маска и така популярните за сезона PVC чепици.

Роклята намираме във Farfetch, като в момента дори струва 4746 лева, намалена от 6778 лева. Замисляйки се, сме готови да си заложим главата, че подобен дизайн ще се превърне в част от историята на модата и го приемаме като повече от добра инвестиция.

Ноооо, все пак, комбо между дантелата на баба, изрезките от спортни джърсита и всевъзможни лога на футболни отбори някак си, само може би, не е най-удачното нещо на света, за да изпъкнем със стил.

Ние сме тотален пас за това творение с лейбъл Koché, въпреки че thumbs up за идеята! Вие какво смятате? Готина ли е Рита в тази color-block рокля или не съвсем? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Да или Не за роклята на Рита?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.