Следва

Истории от живота: Поп иконата Ейми Уайнхаус

Доза секс във вторник: Том Харди, ожени се за нас, ВЕДНАГА!

Точно това бебче...

Celebrities преди 5 години

Влюбени сме в него още от ден 1... И НЕ, не го споделяме с никого, освен с милионите читатели на списание Esquire, чиито страници на последния брой краси Том Харди.


Безобразно секси, в мега готината фотосесия на високи скорости, актьорът облича Gucci, което въпреки че му седи като на футболен ултрас някъде от UK, му тича доста.


В интервюто за мъжкото издание Харди говори за предстоящия си филм и за семейството си като споделя: "Няма по-тежка работа на планетата от това да си родител. Войници, полицаи, лекари - да, те заслужават огромно уважение, но майчинството! То е всичко!"


Абстрахираме се от факта, че Том има две деца: 10-годишен син от предишна връзка и 2-годишно момченце от настоящата си половинка Шарлот Райли, защото го искаме само и единствено за нас... и да, бихме му родили и трето, ВЕДНАГА!


Не е петък, но пък и във вторник малко преди привечер може да плакнем очи по Т.Х.


More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 17 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 18 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.