Следва

Modern vintage

We love: Zodiac тишъртите на Vetements

WE WANT THEM ALL...

All fashion преди 5 години

В Демна и компания сме влюбени и няма какво да ни накара да не харесаме Vetements! Е... само част от пролетно-лятната колекция за идната година, която ни идва една идея too much... но и на най-добрите се случва.

Помните ли тези zodiac тишърти, които самият креативен на марката носеше? Вече всички фенове на лейбъла и магията на звездите могат да си купят тениска Vetements със собствения си зодиакален знак.Моделът е бейсик - оувърсайз тишърт, който отпред е украсен с минималистичен принт на самата зодия, а на гърба има реална информация за всеки знак.

Например, тениските издават кои са любимите цветове на всяка зодия, както и късметлийските дни и числа, и всякакви подобни.

Преди време Vetememts произвеждаха дъждобрани със зодиакални знаци, така че тази тениска може да е отлично допълнение към колекционерска колекция.

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 3 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 6 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.