Следва

Аphrodisiacs: Сурова паста от тиквички с босилек и домати

Принцеса Даяна е имала втора /тайна/ сватбена рокля?

Just to let you know...

Celebrities преди 5 години

Сватбена рокля на принцеса Даяна, в която се премени за измине пътя до олтара през юли 1981 г., се превърна в част от историята.

Въпреки това, години по-късно се оказва, че е имало възможност Лейди Ди да бъде със съвсем различна визия. Оказва се, че половинката на принц Чарлз е имала втора тайна рокля, за която дори не е подозирала.

Модният дизайнер Дейвид Еманюел, който създава известната сватбена рокля на принцесата на Уелс, прави още една сватбена рокля със съпругата си Елизабет. Причината - дизайнерската двойка се презастрахова с допълнителен сватбен образ за принцесата, в случай че дизайна на основната рокля бъде разсекретен преди големия ден.

"Искахме да сме абсолютно сигурни, че роклята ще бъде изненада за всички. С Даяна не пробвахме второ облекло и дори не я обсъдихме с нея. За нас беше важно да знаем, че имаме резервна възможност", казва Еманюел.

Според разкритията на дизайнера втората сватбена рокля е направена от една и съща тафта в цвят слонова кост като първата. Резервната рокля също е пищно украсена, но определено не е толкова луксозна и екстравагантна.


More Celebrities