Старшите Hypebeast-ове: Хайпбабите

Старшите Hypebeast-ове: Хайпбабите

Баба ми е фаталната жена...

В Редакцията искрено се възхищаваме на вълната от нестандартни editorial материали, на които все по-често се натъкваме, и на начинът, по който млади, тепърва утвръждаващи се фотографи и стилисти, интерпретират модата. Вчера обърнахме дължимото специално внимание на коорднирането на Обяда&Аутфита, а днес се съсредоточаваме върху Старшите сред Hype "зверовете".

Канадката Дарби Ротенберг облича и заснема баба си и компания в най-доброто от стрийтстайл секцията, поставяйки на дневен ред върпосите за възрастовата дискриминация и презентирането в модата.


Дарби Ротенберг/Instagram

Керъл (бабата на Дарби) и две от най-добрите й приятелки, Ейдриън и Мириам, позират в последните модели на Supreme, Vuitton, Gucci, Yeezy, Burberry и Nike, а Дарби пита: "Защо напълно изключваме пенсионерите от последните тенденциите?"

"Преди година направих снимка на баба си, носеща кецове на Раф (Raf Simons) и разточително кожено палто, и всички напълно полудяха по кадрите! Първоначално беше шега, но баба започна да разказва на приятелките си, а после дядо ми рамкира снимката и започна да раздава копия на разни хора. Нещата станаха доста сериозни, хората прегърнаха идеята и бях толкова горда!", споделя Ротенберг.


Ейдриън, 72
шапка Burberry, раница Burberry и обувки Adidas Yeezy 500 Super Moon Yellow

Година по-късно, канадката "вдига нивото" - кани приятелките на баба си и ги облича в аутфити, принадлежащи в опашката, чакащи пред магазин на Bape в Сохо. "Валеше като из ведро в деня на снимките и честно казано се страхувах, че те няма да се появят.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.