Старшите Hypebeast-ове: Хайпбабите

Старшите Hypebeast-ове: Хайпбабите

Баба ми е фаталната жена...

В Редакцията искрено се възхищаваме на вълната от нестандартни editorial материали, на които все по-често се натъкваме, и на начинът, по който млади, тепърва утвръждаващи се фотографи и стилисти, интерпретират модата. Вчера обърнахме дължимото специално внимание на коорднирането на Обяда&Аутфита, а днес се съсредоточаваме върху Старшите сред Hype "зверовете".

Канадката Дарби Ротенберг облича и заснема баба си и компания в най-доброто от стрийтстайл секцията, поставяйки на дневен ред върпосите за възрастовата дискриминация и презентирането в модата.


Дарби Ротенберг/Instagram

Керъл (бабата на Дарби) и две от най-добрите й приятелки, Ейдриън и Мириам, позират в последните модели на Supreme, Vuitton, Gucci, Yeezy, Burberry и Nike, а Дарби пита: "Защо напълно изключваме пенсионерите от последните тенденциите?"

"Преди година направих снимка на баба си, носеща кецове на Раф (Raf Simons) и разточително кожено палто, и всички напълно полудяха по кадрите! Първоначално беше шега, но баба започна да разказва на приятелките си, а после дядо ми рамкира снимката и започна да раздава копия на разни хора. Нещата станаха доста сериозни, хората прегърнаха идеята и бях толкова горда!", споделя Ротенберг.


Ейдриън, 72
шапка Burberry, раница Burberry и обувки Adidas Yeezy 500 Super Moon Yellow

Година по-късно, канадката "вдига нивото" - кани приятелките на баба си и ги облича в аутфити, принадлежащи в опашката, чакащи пред магазин на Bape в Сохо. "Валеше като из ведро в деня на снимките и честно казано се страхувах, че те няма да се появят. Дядо ми буквално ескортира всяка една от трите от колата до локацията, държащ чадър над главите им, като един същински джентълмен. Държаха се като професионални модели и съответно изискаваха същото отношение - дори им завързвах връзките на обувките!"

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.