Следва

Индийска екзотика: Традиционната сватба на Ник & Приянка

Най-великото шоу за илюзионисти идва и в България през 2019!

The Illusionists:
DIRECT FROM BROADWAY
ОБЯВИ ЕВРОПЕЙСКО ТУРНЕ ПРЕЗ 2019 ГОДИНА!

 

All About Life преди 5 години

Днес, продуцентите на The Illusionists: DIRECT FROM BROADWAY, анонсираха най-новото си европейско турне, след завръщането си от изключително успешните си прояви в Ню-Йорк, Лондон и Азия. С приключването на сезон 2017-2018, The Illusionists вече държат рекорда за най-продавано шоу в рамките на една седмица - залите the Marquis и Neil Simon Theatres (Бродуей), the Shaftesbury Theatre (Западен Лондон), the Sydney Opera House (Сидни), the Arts Centre Melbourne (Мелбърн) и the Auditorio Nacional (Мексико сити) бяха разпродадени за дни.

След разбиването на бокс офисите по света, най-големият спектакъл в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019 год. Най-великите илюзионисти очакваме от 17.01 до 20.01 в Зала 1 на НДК.

Удивителното шоу представя най-добрите илюзионисти в света - Luis De Matos (Мастърът / The Master Magician), James More (Измамникът / The Deceptionist), Enzo (Незабравимият / The Unforgettable), Andrew Basso (Измъкващият се / The Escapologist), Yu Ho-Jin (Манипулаторът / The Manipulator), Kevin James (Изобретателят / The Inventor) и Sos & Victoria (Трансформиращите се / The Transformationists).

До момента, милиони хора по света са видели изпълненията им, в продукцията, която представя невероятните им таланти, заедно на сцената. Зрители от цял свят станаха свидетели на изумителни трикове и илюзии, левитация, четене на мисли и изчезване, а смаяните бяха от всички възрастови групи.

Билети за Илюзионистите: Директно от Бродуей може да закупите от СРЯДА (22.08.18 10:00 часа) в мрежата на Ивентим БГ: бензиностанции OMV, билетен център НДК или онлайн на Eventim.bg

МЕДИИТЕ

„Худини по седем пъти!“
The Wrap (US)

„Дори и само първите пет минути си заслужават цената на билета.“
Blackpool Gazette (UK)

„Стани свидетел на невъзможносто. Илюзионистите ще ви го доставят многократно.“
Nottingham Post (UK)

ПУБЛИКАТА

„Няма да повярвате на очите си! „Илюзионистите“ е невероятно шоу! Веднага след края му, отидохме да си купим билети, за да го видим още веднъж! И още веднъж! И още веднъж! Бяхме опиянени и смаяни през цялото време!“
5 звезди
(ревю от Lostkany)

„Определено препоръчваме това шоу за всички възрасти. Има от всичко – комедия, напрежение, фантастична магия.“
5 звезди
(ревю от Capealoha)

www.theillusionistslive.eu
Последвайте The Illusionists във Facebook

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.