Следва

We love: Моне и Климт на верижка

Любов за модерните бабки на Helmut Lang

We love, 'дет се вика...

All fashion преди 5 години

Новата рекламна кампания на Helmut Lang е от готина, по-готина. Малко след таксиметровите шофьори от Хонг Конг, ето че модната марка си има нови колоритни герои.

Баби от Уелс и техните внуци участват във фотосите промотиращи есенна кампания за 2018-та. Снимките са дело на Александър Фокс, а интересните достолепни дами са нарочно избрани на вместо модели, защото се раждат и прекарват целия си съзнателен живот в Уелс.

В допълнение към кадрите има и видеоклип, в които жените говорят за родното си кралство и живота си. Клипът е заснет от Люк Кейси, а историите на модерните бабета са подкрепени от жестоките местни пейзажи: изоставени плажове, тесни улички, стари знаци в магазините И НАЙ–ГОТИНОТО – ТЕХНИТЕ ВНУЦИ!

 

A post shared by HELMUT LANG (@helmutlang) on

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.