Следва

Trend Report: Мъжки деколтета

CLOTHES: PRESENTED на Иван Асен 22

След един дълъг работен ден като изминалата сряда, събития от подобен род идват като лек на всичко в работния ти...

All fashion преди 14 години

След един дълъг работен ден като изминалата сряда, събития от подобен род идват като лек на всичко в работния ти тефтер. CLOTHES: PRESENTED е поредното дизайнерско събитие, което се случва на Иван Асен 22, иновативно и концептуално.

Хората бяха повече, отколкото пространството можеше да събере, но няколко коктейла с ABSOLUT и интересните дизайнерски интерпретации пораздвижиха атмосферата, която, както винаги става там, се получи творческа.

Дрехите са създадени от креативното модно дуо BLESS (BERLIN-PARIS) в сътрудничество с техните студентите специалност продуктов дизайн от университета в Karlsruhe, Германия.

Дизайнерите, участващи в проекта CLOTHES: PRESENTED са Цветелина Атанасова с лейбъла COPIED CLOTHES, garderob s BUTTONED, дуото Александър Гергинов и Георги Флоров с DISTORTED FUNCTIONSDISPLACED DETAILS и Николай Сърдъмов с HIGH HEELS. Партньори на модния проект са Goethe-Institut Bulgaria, ROLLMANN и ABSOLUT.Интересните и уникални дрехи от проекта CLOTHES: PRESENTED може да видите всеки ден между 17.00 и 20.00 до 11 октомври на Иван Асен 22.
 

More All fashion