Следва

Щерката на Ума и Итън е звездата на Zac Posen

Стефано Габана нарече сватбената рокля на Киара ЕВТИНА!

Haters gonna hare or...
 

All fashion преди 5 години

Този уикенд италианската модна икона Киара Ферани обеща вечна любов на Fedez на разкошна и много луксозна сватбена церемония в Сицилия.


За големия си ден Ферани се довери на Dior, които й предоставиха две рокли - булчинска и вечерна от първата колекция на Мария Грация Кюри за модната къща, и двете специално изработени за Киара.

Близките и феновете на италианката останаха заслепени от бялото модно творение, но уви, то не се хареса на някои хора.

Самият Стефано Габана, част от креативното дуо на Dolce & Gabbana, заклейми публично сватбената рокля на Киара, наричайки я ЕВТИНА!


Завидният коментар на дизайнерът се мъдри под пост на Harper's Bazaar UK в Instagram и вече влезе в полезрението на милиони. Част от потребителите моментално се намесиха, като отбелязаха, че написаното от Габана е неприлично и ниско от негова страна. А други решиха, че дизайнерът просто е обиден, че булката не е заложила на креация от собствения му бранд Dolce & Gabbana.

Въпреки че Стефано нарече дизайна "евтин", то той е отнел на творческият екип на Dior близо 2000 часа работа и 400 метра плат.


Това не е първият път, в който Габана привлича внимание с интересни и скандали изявления. Преди година той обиди Виктория Бекъм, а след това нарече Селена Гомез "грозна". Дизайнерът очевидно обича да изразява мнението си без грам да се притеснява.

More All fashion