Следва

Family portrait: Виктория & децата за Vogue

Айрис Апфел на 97!

Flawless

Celebrities преди 5 години

На 29 август една от любимите ни модни икони - Айрис Апфел, чукна завидните 97 години. Те и безпрецедентният й стил, слагат всички ни в малкия си джоб, а за нас остава само да плакнем очи и да мечтаем за нейния гардероб. Смеем да твърдим, че въпреки ЕГН-то, Айрис изглежда по-добре от нас и навярно от по-голяма част от познатите ни /нищо лично/.

През годините тя е попадала под фокуса ни един път. Бяхме изключително развълнувани, когато миналата година излезенейна кукла барби, помечтахме си и за голямата й любовна история с Карл Апфел. Отпразнувахме и 95-ия й рожден ден. Това и още няколко ТУК!

Днес отбелязваме B-day № 97 под формата на 37 кадъра, които показват и обхващат екстравагантния стил на Айрис до последния детайля. В галерията горе. >>>

 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.