Следва

The curvier the better: Извивките always & forever

Обичта на известните: Кристиано и Джорджина в Сардиния

Vitamin SEA

Celebrities преди 5 години

Кристиано Роналдо прекарва лятото в Италия, все повече и повече потопен в своята атмосфера.

През юли стана известно, че футболистът се е преместил от Мадрид и кралския клуб "Реал" в Торино и "Ювентус". И оттогава той и голямото му семейство се "примиряват" с промените. В началото на август спортистът заедно с любимата си Джорджина Родригез прекара времето си в Милано, а ето, че сега се радва на слънцето в Сардиния.

24-годишната красавица сподели апетитен фотос в социалната мрежа. На кадъра тя и Кристиано се гушкат на яхта в Средиземно море.


"Хубаво е да почувстваш топла прегръдка", написа лаконично Джорджина под снимката.

Съвсем скоро изкусителната брюнетка дебютира на Венецианския филмов фестивал, където открадна погледите по червения килим в дантелена рокля. Родригез бързо обаче трябваше да се прибира у дома, където да се грижи за четиримата наследници на Кристиано Роналдо.

Тази есен, двойката ще отпразнува втората годишнина от връзката си. Общата им дъщеря, Алана Мартина, е четвъртото дете на футболиста, който има близнаци Ева и Матео от сурогатна майка, както и син Кристиано Роналдо младши от неизвестна дама.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.