Следва

Street style вдъхновения: Най-доброто от скандинавските седмици на модата

ТенденцииТе Есен/Зима 2018-та: Leather me up

More & More

Fashion преди 5 години

Що се отнася до есенно-зимните тенденции по принцип и кожата като материал, то там употребата й е съвсем очаквана, да не кажем и задължителна. Новото за сезон Есен/Зима 2018-та обаче е прекалено щедрото използване на гладката кожа в дизайнерските визии от Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж.

Proenza Schouler

Valentino

Силуетите, в които материалът се настанява, представляват широк микс от lady-like и по-бизнес ориентирани такива като великолепни в изработката си миди рокли (Stella McCartney), но и още костюми в две части (Dior) и дори гащеризони (Zadig & Voltaire). Признаваме, новият прочит на този иначе така класически тренд вдъхва изцяло нов живот на видяното дотук, а ефектът е допълнително подсилен от присъствието на цвят, по принцип изместено от сиво-черните тонове.

Victoria Beckham

Altuzarra

Безспорно тенденцията изпъква в целия си блясък, носена от глава до пети, но това не пречи да разделим елементите и по отделно. Показаните тук дължини са разнообразни и угаждат на всеки вкус - дръзко мини, драматично макси и, разбира се, неминуемото миди >>

Roberto Cavalli

Dior

Givenchy

Loewe

Marni

Max Mara

Michael Kors

Miu Miu

Stella McCartney

Versace


Zadig & Voltaire

More Fashion