Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 10.09 - 16.09

Завидните форми на Кортни К.

sexy AF

Celebrities преди 5 години

И докато ние се сбогуваме с нашето "summer body, позволявайки си по малко повече junk food от обикновено, Кортни Кардашян ни слага в малкия си джоб с уникалното си тяло. 39-годишната реалити звезда тренира поне 5 пъти в седмицата и това си личи от километри. Завиждаме - благородно, а и не чак толкова благородно.

Снимката е публикувана вчера в личния й инстаграм и е заснета в баня, пълна с огледала, които обхващат всяка една част от тялото й. Кортни е с черен бански бикини и сламена шапка. Целият look се допълва от провокативния й поглед с една повдигната вежда. Снимката е озаглавена "Cat in the hat." Секси е, признаваме.

 А и да си кажем честно, ние да отскачахме, когато ни скимне, до Мексико и Италия, и ние щяхме да тренираме повечко...

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 10 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 7 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.