Следва

We love: Щерката на Ерос Рамацоти за Trussardi

Откъде да си купим блестящия бански на Кортни Кардашиян и Рита Ора?

Silver...

All fashion преди 5 години

В навечерието на "хладния" сезон носталгията по лятото ни налазва тръпчиво и искаме пак и пак да гледаме-купуваме-обличаме бански, защото нищо не е същото, когато вече не е лято.



Днес си говорим за бранд за бански костюми, чиято популярност расте в геометрична прогресия, защото го виждаме все повече върху красивите тела на звезди и модни хора. Инстаграм е пръв помощник в това откритие. Именно там палмата на първенството в отиващия си сезон бе връчена на марката Oséree, тотално предпочитание на мацки като Кардашиян и Ора, заради секси извивките, металическите отблясъци и висококачествения лурекс, от който са направени. Банските, не мацките.

Почти неотмествайки поглед от видяното, отбелязваме, че подобна креация май не сме виждали досега. Oséree се шият в Италия от премиум материали, а в корена на името е френската дума osé - дързък. Което се отнася най-вече до металните рефлексии на банските, защото силуетите им са възможно най-класически (тези, които впрочем стоят най-добре на женското тяло). Дизайнерите Изабела и Джанин споделят, че от самото начало са искали да правят бански за момичета, които постоянно пътуват, но не изгубват и за миг собствения си стил. Момичето на Oséree е силно, цветно, привличащо цялото внимание на света.

И му отива. Затова и ние си взимаме по един, в момента от Net-a-Porter за около и малко над 250 долара.


More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.