Идва iPhone Xr!

Идва iPhone Xr!

Apple strikes again...

12-ти септември традиционно е отредена за Apple: всяка година по това време компанията показва нови модели устройства. Този път публиката получи три нови модела за iPhone и актуализирана версия на Apple Watch.

iPhone Xs - екранът на новия iPhone ще е 5,8 инча (подобно на iPhone X). Но пък ще се предлага в два размера и три цвята - сив, сребърен и златен. Моделът е водоустойчив, може да издържи до половин час на дълбочина 2 метра. Екранът е покрит с "най-трайното стъкло". По-голямата версия на iPhone Xs - Max - размерът на екрана е 6,5 инча. По-любопитното е, че това ще бъде първият iPhone с вградена памет от 512 GB. В допълнение, iPhone Xs ще поддържа две SIM карти, но те ще могат да бъдат инсталирани само на китайски устройства. В други държави ще има едно място за SIM карта, а втората ще виртуална eSIM, която обаче все още не се поддържа от всички оператори.

iPhone Xr пък ще е по-евтиният вариант на новия iPhone. С тяло изработено от алуминий, а не стомана, той разполага със сериозно широк спектър от нюанси - жълто, червено, синьо, корал, черно, бяло.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.