Следва

Искаме: На Pantone Color чорапите

ТенденцииТе Есен/Зима 2018-та: Scarf prints

Just like старото Versace...

All fashion преди 5 години

Както загатнахме в обобщаващия материал за Големите Тенденции за Есен/Зима 2018-та, шаловете и по-конкретно принтовете на такива заемат важен дял от случващото се на дизайн сцената сега.


3.1 Phillip Lim

Един от най-ярките представители на британската мода в момента Richard Quinn подчинява цялата си колекция именно на богатия в принтовете си вечен аксесоар. Като голям комплимент за дизайнера идва присъствието на Кралица Елизабет Втора по време на дефилето, която пък освен че подкрепя развитието на британската мода, е още дългогодишен почитател на копринените шалове. Смелият прочит на дизайнера се тълкува във великолепните силуети, интерпретирани с помощта на гореспоменатия елемент под формата на многопластови рокли, но и още връхни дрехи.


Celine

След акцентът в Лондон, хронологично следващ е този в Париж, където Marine Serre представя същото като количество изобилие от принтове, но погледнати през друга не по-малко впечатляваща призма.


Marine Serre

С една идея повече умереност, немалко други големи имена в модата се впускат в днес обсъждания тренд. Oscar de la Renta, Jacquemus, Moschino, Etro и още много други представят свежи и различни интерпретации на този абсолютен и вечен аксесоар, който винаги е бил част от модата, но никога преди в такъв обем, както за Есен/Зима 2018-та>>>


Gucci


Etro


Gucci


Jacquemus


Marine Serra


Moschino


Oscar de la Renta


Richard Quinn


Richard Quinn


Salvatore Ferragamo


Toga


Tory Burch


Versace

More All fashion