Следва

PFW Пролет/Лято 2019 - Rochas

Dettagli di Moda di Milano - vol. 3

Milan in details...

All fashion преди 5 години

След като се заехме с нелеката задача да проследим Миланската седмица на модата отблизо , сега продължаваме с най-сладката част, а именно нейното обобщаване спрямо личните ни преживявания, споделени в красиви кадри.

Важните подробности се превръщат в разказ от снимки с малко или всъщност завидна доза помощ от Huawei P20 Pro, който превръща идеите в реалност.

Описаният тук в кадри ден бе най-интензивен откъм дефилета и презентации за цялата модна седмица, а в ролята на безспорни акценти влизат ревютата на Aigner и Laura Biagiotti.

 

В тон с уличните тенденции на италианската модна столица, и ние не пропускаме да облечем своите cycling shorts, които комплиментираме съответно с оувърсайзд блейзър и fanny pack чантичка, или тюлено боди и сатенен тюрбан.

 

За жалост днес красиви кадри на кафета няма, изпихме ги всичките на крак в бързината, но пък за сметка на това не пропуснахме да се отбием в иконичната за града пастичерия Marchesi, за да хапнем по един нечовешки вкусен кроасан с крем от шамфъстък.

Продължаваме с презентацията на Au Jour Le Jour, в чийто розово-кадифен интериор се загубваме с невероятно удоволствие.

Термометърът удря 30 градуса, които съвсем не съответстват на предвидените от нас есенни ансамбли, но въпреки това притичваме нетърпеливо до следващата презентация, напук на стапящата темпото жега.

От шоурума на Doucal's си тръгваме, освен с пълен с обувки wish list за следващия сезон, и с подарък кутия бишкоти с лавандула и роза. Много вкусни бяха, обещаваме!

Както един подобен дълъг, изтощителен, но въпреки всичко прекрасен ден предполага, завършваме започнатото подобаващо - с чаша газирано вино и ризото с крем от раци и скариди >>

Тук припомняме Detagli di moda di Milano vol.2 и vol. 1.


Детайлите улавяме ние и HUAWEI P20 Pro, ние - с нагласата за Dolce Vita, той - с изумителната си тройна камера, наред с другото.

 

More All fashion